8 uger til jul :) Juleshopping kan snart begynde

Nye lækre stole til vores nye lækre spisebord

Stole

Manden min og jeg var igår en tur i ILVA i Aarhus, fordi vi havde set nogle fine spisebordsstole som måske kunne passe til vores nye super lækre spisebord og så er de til og med på tilbud. Man sider smader godt i dem og da vi så dem følte vi begge to, at de ville passe rigtig godt ind i vores nye hjem når vi får det.
Så vi snuppede skisme 6 stole med hjem :) og ihhh hvor vi bare glæder os til at kunne få sat spisestole og spisebord op når vi en gang overtager vores nye hjem, så vi kan se om vores mavefornemmelse passer.

Den stol vi har købt er den stol der er vist til venstre på øverste billede. Stolene er sorte med sort stel. Tilbuddet på disse stole er simpelthen så godt at jeg bliver nød til at dele dette tilbud med jer. Måske det kunne friste ;)

Stolene er som nævnt fra ILVA og kan fåes på tilbud til 299 kr. Normal pris er 599 kr. Kombination af farver på sæde og stel er mange og man kan stort set få stolen i den farve og farvekombination som man ønsker.

Nedenstående billede viser stolen i en lidt bedre billedkvalitet blot at sædet har en forkert farve. Vores er sorte ;)

58102227Z

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 uger til jul :) Juleshopping kan snart begynde