Mine "hemmelige" app's til billeder

Min elskede ring

Lotus kollektionen fra Ole Lynggaard emmer af forskellige løsninger og sammensætninger på ringe, øreringe, armbånd og halskæder med et væld af kraftige farver og bløde former. Serien er udsprunget med inspiration fra lotusblomsten og laves både i sølv og guld.

Lotus ringen skabes af det enkelt individ og får der med sit helt unikke udtryk. Det er næsten kun ens egen fantasi der sætter grænser for hvordan netop ens egen ring skal se ud. I kan finde hele kollektionen på Ole Lynggaard’s hjemmeside. Pris niveauet på Ole Lynggaard’s smykker ligger i den høje ende.

1410791252.015663.IMG_1511

Min ring er blevet til i samarbejde med manden min. Min ring er fra Ole Lynggaard – Lotus kollektionen. Det er min forlovelsesring og forhåbentlig en dag bliver det min giftering. Jeg ønsker kun, at have en ring som vil fungere som min forlovelses- og giftering. Ringen har fået netop det udtryk, farver og udsende som vi begge ønskede. Det er en blanding af vores ideér der nu er sammensat til en ring som er på min finger hver dag.

Processed with VSCOcam with b5 preset

Jeg elsker min ring. Manden min og ringen, er for mig et symbol vores kærlighed til hinanden. Det er fantastisk hver dag, at kunne kigge på sin ring og blive mindet om alt den kærlighed, respekt og forståelse vi har til hinanden.

Manden min er ikke så glad for at gå med smykker. Vi har derfor valgt at bruge lidt flere penge på min ring 😉 da det er en ring jeg vil gå med hver dag. Hans ring vil det meste af tiden ligge i en skuffe og komme frem en gang imellem. Så det er også svaret på hvorfor vores ringe ikke ligner hinandens. Hvilket ikke gør mig noget overhovedet. For mig er det helt okay, at han ikke har lyst til at gå med den hver dag. Det vigtigste for os er at vi har en ring sammen som er et bevis på vores kærlighed til hinanden.

Kærlighed er et vidt begreb, men i daglig tale forstås det i min verden som en varm inderlig følelse af hengivenhed og respekt over for et andet menneske. Kærlighed er sku en dejlig ting 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine "hemmelige" app's til billeder