Hyggelig lørdag og Sushi

Mine “hemmelige” app’s til billeder

Det kan være svært at tage gode billeder med en IPhone, Android eller anden SmartPhone. Men heldigvis er der en masse app’s, der nemt, sjovt og gratis giver dig en hjælpende hånd. Det kan dog være svært at gennemskue, hvilken app’s der dur til noget. Så derfor vil jeg nu dele min “hemmelige” liste over de bedste (efter min mening) billedredigeringsprogrammer som jeg bruger til mine billeder på Facebook, Instagram og her på bloggen.

Jeg har prøvet mange forskellige programmer efterhånden, men jeg har tre app’s som efter min mening slår dem alle og som er mine farvoritter.

vsco-cam-android   mzl.ivgnnrsw.175x175-75   InstaCollage-Pro-big-icon_471

1. VSOCcam, 2. CamMe og 3. InstaCollage. Det er helt klart disse app’s som jeg vil anbefale jer, at hente til jeres telefon. Og så er de til og med gratis 🙂 So go and get them……. on App Store or Google Play.

VSOCcam er et billedredigerings program hvor du har mulighed for at ændre på lyset, farver og toner på billedet. App’en kan få et helt specielt look frem i dine billeder.

CamMe er et kamera som kan tage selfies på afstand uden at du skal trykke på noget ved din telefon eller skal have en anden person til at tage billedet for dig. Du stiller blot din telefon et stykke væk fra dig, og indstiller den til at stå rigtig så billedet bliver som du ønsker. Derefter løfter du blot hånden hvor efter du knytter den og 3, 2, 1 wupti så er der taget et selfie af dig.

InstaCollage bruger jeg tit til at lave en collage hvis jeg har flere billeder jeg ønsker at vise på Instagram eller Facebook. Det giver efter min mening nogen gange et hurtigere overblik over hvad jeg vil vise på kun et billed. Nem at bruge og til at overskue. Super App til at lave collager med. Hvis i skulle have lyst til at være lidt mere fansi så har InstaCollage også lavet en 3D version som jeg også ofte bruger. Den hedder InstaCollage2.

Håber at min lille “hemmelig” guide til billedredigeringsprogrammer har fanget jer. I er meget velkommen til at dele jeres oplevelser med programmerne under indlægget. I er også mere end velkommen til at fortælle om jeres ynglings App’s i bruger til jeres billeder. Måske der er nogen jeg slet ikke kender til som jeg burde 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hyggelig lørdag og Sushi