Guldbryllup

Colour up my hair and some inspiration

Har været hos min fantastisk dygtige frisør, og det havde jeg bare sådanne brug for. Bare at få frisket farven op samt få mine udgroninger farvet! Det er ved at være lang tid siden så det var virkelig dejligt med lidt “fornyelse”.  Det er bare så dejlig en følelse jeg får når jeg har været til frisør. Trods det at det altid er samme farve og klipning jeg får. Man føler sig som et helt nyt menneske men ny energi. Elsker følelsen at få gjort noget ved mit hår.

På billedet nedenfor er de øverste billeder FØR billeder og de nederste er EFTER billeder.

sdfsd

Som sagt så får jeg samme farve og klipning som jeg plejer. Er så glad for det – så vil ikke ændre på det. Derfor er det nok ikke så nemt at se forskellen på billederne. Det vigtigste er at jeg kan se det 😉 Jeg har faktisk brugt rigtig mange år på at blive lang håret. Da jeg var barn og teenager har jeg altid haft kort hår. Vil aldrig af med mit lange dejlige hår. Er bare så glad for det.

Er du ude efter en ny frisure, og kan du ikke finde den rigtige?????
Så er et godt udgangspunkt at søge på nettet. Jeg bruger google.dk, det er en meget god søge maskine. Der er flere hjemmesider hvor man kan finde inspiration til sin næste frisure. Det er faktisk næsten kun fantasien der sætter grænser.
Du  kan finde inspiration til en frisure som passer lige netop til dig, eller en frisure som kan give dig inspiration. Krøller eller glat hår, rødt hår eller blondt hår?
Her finder du billeder af frisurer for den som har langt hår, mellemlangt hår eller kort hår.

God inspirations lyst 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guldbryllup