Investering = Formuepleje

Guldbryllup

IMG_1763

Guldbryllup betyder at to mennesker har holdt sammen tæt på en livstid. 50 år og ægteskabet består. Det ER altså flot, ja, nærmest smukt! Man kan kun fundere over, hvordan et par kan få tingene til at fungere i næsten en hel livstid. Ikke desto mindre skal det fejres og det blev det også med stil. Håber selv at mit forhold med manden min kommer til at være hele vores livstid.

I vore dage lyder det næsten utroligt, at nogen ender med at være gift gennem et halvt århundrede. Men det er ikke desto mindre, hvad det kræver, for at kunne fejre et af de absolutte ædleste bryllupper. 50 år i ægteskab er hvad der skal til, for at fejre guldbryllup, og som ved alle andre festlige lejligheder, hører der en lang række traditioner, der skal holdes i hævd. I dette århundrede er det desværre blevet mere almindeligt at man bliver skildt end at man kan holde guldbryllyp.

Manden min og jeg var igår med til at fejre to personer i hans familie som har holdt sammen i 50 år og som stadig er lige så forelsket som da de så hinanden første gang. Det var virkelig så livsbekræftende og rørende at se. De fandt hinanden i en ung alder, og har altså tilbragt et halvt århundrede sammen. Det har ikke altid været lige let, men de gode ting opvejer på alle måde alle de hårde tider. Som alle ægtepar gennemgår man op og ned ture i ens forhold. Men de her to personer har holdt sammen i både mod gang og med gang. Det er da SMUKT!!!!!!!

IMG_1754 IMG_1759

Jeg har aldrig haft fornøjelsen af at have været til et guldbryllup før. Det var en virkelig dejlig aften hvor guldbryllupsparet blev fejret på rette vis. Hold op hvor var festen bare super hyggelig. Dejlig mad, hyggelig og glade mennesker. Så kan det da ikke blive bedre.

IMG_1750 IMG_1764

Det er langt fra ofte, at man i dag oplevere et guldbryllup og som tiden går bliver chancerne nok også mindre og mindre desværre. Derfor føler jeg mig rigtig priviligeret over at have fået lov til at opleve sådanne en glædes dag. Vi fik virkelig dejlig mad og der blev holdt en masse sjove taler og sunget en masse sange. Som der nu høre sig til ved et guldbryllup. En super dejlig aften og en dejlig oplevelse at have med i bagagen.

Kærlighed er et vidt begreb, men i daglig tale forstås det for mig som en varm inderlig følelse af hengivenhed og respekt over for et andet menneske.

Rigtig god weekend alle sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Investering = Formuepleje