Min elskede ring

Ralph Lauren Home – Present for me

I sidste uge var jeg forbi min ynglings butik i Aarhus, og som sædvanligt så kommer jeg altid til at købe noget. Forfærdelig farlig butik 🙂 Til min store overraskelse lå der en gave i posen som jeg er blevet utrolig glad for og som jeg bare bliver nød til at del med jer. I posen lå der en pakke med et stort duftlys fra Ralph Lauren og en pakke med en duft diffuser fra Ralph Lauren.

s7-352767_lifestyle   s7-352785_lifestyle

Fantastisk overraskelse at få når man åbner sin shopping pose 🙂 Duftlyset står i vores gang og duft diffuser står på vores badeværelse og giver en fantastisk frisk duft af vanilie/jasmin/blomster. Duftens styrke er perfekt afstemt, så de har begge et behageligt, ikke dominerende duftniveau. Samtidig er de begge to utrolig smukke at kigge på hvilket også gør det sjovere at have dem til at stå fremme i vores hjem.

Jeg har i et stykke tid haft overvejet at få fat i noget duft til hjemmet men har bare ikke fundet det rigtige. Så denne gave var da helt fantastisk at modtage og så er duften til og med lige som vi gerne have den i vores hjem.

Så mit bedste tips (indtil videre) til, hvordan du kan friske dit hjem op og forbedre dit indeklima i dit hjem er med duftlys eller en duft diffuser hvor duften som oftes er med naturens egne dufte. Det er ingen hemmelighed at skønne dufte påvirker os positivt og er en stor kilde til glæde og velbehag. Samtidig bidrager de til et sundt og behageligt indeklima, hvis man vel at mærke vælger naturens egne dufte.

Man kan få duftlys og duft diffuser i mange varrianter, størrelser, prisnivauer og stilarter. Det er næsten kun fantasien og egne ønsker til duft der sætter grænser.

Både duftlys og duft diffuser kan købes på Ralph Laurens hjemmeside. Jeg kan helt klart anbefale disse to produkter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min elskede ring