Cykelture i det fri, er bare livet

BabyLips – Lidt godt til læberne

BabyLips-8940

Var ude og handle i dag og faldt tilfældigt over de her nye læbepomader BABYlips fra Maybeline. Det er nu dejligt lige at kunne smide noget på læberne løbet af dagen.

Jeg har faktisk set dem et par gange når jeg har været ude og handle og har flere gange tænkt at jeg godt kunne bruge lidt til læberne, men har været lidt skeptisk da jeg er meget sart hvad angår lugte af normale læbepomader. Men har hørt meget godt om BabyLips fra andre samt at de dufter godt. Så tænkte at jeg måtte prøve den. Jeg er blevet vildt overrasket over hvor dejlig konsistensen er, ikke klæbe-klistrende som så mange andre læbe produkter er, og så endda med en smule farve i den som jeg købte, som lige frisker lidt op men de findes også i neutrale farver. Jeg er blevet så begejstret for denne lille sag, at jeg nu vil anbefale jer den og så koster 1 stk. på tilbud kun 29,95 kr.

Duften er jeg meget vild med, sådan dejlig frugtagtig og sommerlig. Der er intet værre end læbeprodukter man ikke kan lide duften af, hader det. Jeg har fundet min i Føtex, men de kan købes mange andre steder. Designet på BabyLips er dog ikke videre kønt, men altså, skidt pyt med det, så længe indholdet er skønt 😉 Så skynd dig ud og find din favorit! Hvis du ikke allerede har fundet din BabyLips favorit.

foto

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cykelture i det fri, er bare livet