I need this...

Investering = Formuepleje

IMG_1741.JPG

Var i går til møde i min bank BankNordik for, at tale om investering af min formue sammen med min meget dygtige og kompetente bankrådgiver. Det betyder så meget at have en rigtig dygtig bankrådgiver i mine øjne. Mødet gik faktisk rigtig godt og det endte da også med, at der nu er indgået en investeringsaftale med min bank som vil klarer alt det med investeringen for mig 🙂 Hos BankNordik hedder dette koncept Personlig Formuepleje

Med Personlig FormuePleje giver BankNordik mig mulighed for at få mest muligt ud af mine penge, uden at du selv skal arbejde for det. Det er da et godt udgangspunkt :)Investringen bliver fast sat efter min risikoprofil som banken og jeg lavede i samarbejde. Der er tre kategorier i risikoprofilen. Lav, mellem og høj.
Investering for mig er en by i rusland og virker meget uoverskueligt og usikkert. Derfor har jeg valgt at lave en aftale med min bank om, at de investere mine penge for mig. Så nu bliver det spændende, at se om det er en god aftale jeg har lavet. Om banken kan få min formue til at vokse 😉 Det håber jeg i hvert fald at de kan – men mon ikke 🙂

IMG_1744

Lidt fakta om Personlig FormuePleje hos BankNordik
Hvordan fungere Personlig FormuePleje:
Sammen med banken fastlægges ens personlige investeringsprofil, og investeringerne sker på baggrund af denne.
Man får sit eget depot og kan hele tiden følge udviklingen, imens bankens specialister placerer og overvåger ens investeringer, og man modtager en orientering, når der sker en handel.
To gange om året får man en afkastrapport, hvor man nemt og overskueligt får indblik i, hvilket afkast ens ordning har givet.

Hvem kan bruge Personlig FormuePleje?:
Personlig FormuePleje er et godt tilbud til dig, hvis man har frie midler på mere end 50.000 kroner og en tidshorisont for investeringen på mindst 3 år.

Link til folder vedr. Personlig Formuepleje hos BankNordik hvis du er blevet lidt mere nysgerrig på konceptet.

Lidt gode råd inden du begynder at investerer selv:
Inden man går i gang med at investere, er der nogle overvejelser, som man skal gøre op med sig selv.
For det første skal man være bevidst om, at investering altid er forbundet med en vis risiko – jo højere afkast man forventer, desto større risiko må man ofte være villig til at løbe. Jeg vil derfor klart anbefale, at man altid rådfører sig med sin banken. For det andet afhænger ens succes som investor af, om man er afklaret omkring:

– Hvilke midler investerer man for?
– Hvornår får man brug for sine penge?
– Hvilke krav stiller man til afkast/risiko?
– Hvordan bliver afkast fra investeringer beskattet?
– Har man behov for løbende at få udbetalt penge i investeringsperioden?
– Hvor meget ønsker man selv at pleje sin investering?
– Har man kendskab til – og måske erfaring med – obligationer, aktier mv.?

Men igen – Rådfør dig altid med din bank. Specielt hvis du er nybegynder på investeringsmarkedet. Da det er en meget stor jungle at komme ind i.

Har du fået lyst til at prøve at investere din formue???? Så er det da bare med at komme i gang 🙂 Rigtig god fornøjelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I need this...