Cara Delevingne Event i Mulberry Aarhus

M.A.C MakeUp kursus – en hjælpende hånd til din MakeUp

mac-logo

Lær MAC’s makeupkunst. Del deres passion. Lær professionelle teknikker og få perfekt makeup, stil og kreativitet med MAC’s makeupartister.

Torsdag i sidste uge var jeg i Aarhus og har længe gået og tænkt på at jeg gerne ville have nogle ideér og fif til min makeup. Jeg gik forbi MAC standen i Salling og der kom en meget flink dame og spurgt om hun kunne hjælpe med noget. Det endte ud med at jeg fik en 30 min. makeup undervisning ud fra mine egen ønsker til mit udsende. Resultatet var fantastisk. Jeg fik fif til at fremhæve mine kindben, øjnbryn og gemme urenheder væk med. Sesionen på de 30 min. koster 250 kr. men er gratis hvis du køber produkter bagefter. Så går de 250 kr. nemlig til køb af produkter. Super koncept 🙂 Har i længere tid synes at min makeup manglede fif, ideér og teknikker. Så derfor valgte jeg at tage denne konsultation og er super gald for mit valg.

2

Undervisningen er både for nybegyndere og øvede
Så har svært ved at få hul på det der med makeup, eller famler lidt frem i blinde som jeg gjorde, så anbefaler jeg klart at booke en konsultation hos MAC. Personlig har jeg selv oplevet, at sådanne en konsultation giver en god basal viden og tryghed. Hvis man er hardcore i makeuppens tegn så er det også muligt at få nye ideér med sådanne en konsultation

Gratis hvis du købe MAC produkter
MAC har en hel menu af forskellige typer, så hvis du er total nybegynder vil jeg anbefale, den fulde time. Der har du 60 minutter, og det koster 450 kroner. De 450 kroner kan du så købe produkter for.

Derudover findes der også en ekspressmakeup på 30 minutter til 250 kroner og for 650 kroner kan du få hjælp i 90 minutter til bryllup og andre særlige begivenheder. På billedet nedenunder finder i en kort tekst om de forskellig konsultationer.

Untitled

Alle beløb refunderes til køb af produkter. Du bør bestille tid til den ønskede konsultation så du er sikker på at kunne komme til. Du kan også som jeg var være heldig at de faktisk har tid når du står i butikken.

MAC’s produkter ligger i den dyre ende, men er derimod også det værd. Jeg er vild med deres produkter hvad endten det er makeuppen eller deres pensler. Så min anbefaling vil klart være MAC.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cara Delevingne Event i Mulberry Aarhus