Vil du også gerne spare op til 70 % på luksus hoteller???

Hamborg, shopping og hygge

logo_neuer_wall

2369 6482737435_e97e3158b4_z

Godmorgen..

Senere i dag går turen mod Hamburg med manden min. Der skal shoppes og hygges. Tror måske godt at dankortet kan gå hen og blive rødglødende  ;). Jeg håber på at finde nogle gode ting, måske noget man ikke sådan finder, i de Københavnske eller danske gader. Jeg har en ide om hvad jeg gerne vil have fingerne i, men det må i vente med at høre om til jeg kommer hjem igen. Men hvis jeg intet finder, så er jeg helt sikker på at jeg kommer hjem med hjertet fuld af gode minder.. Det vigtigste er at vi får trukket stikket, slappet af og gør lige det vi har lyst til.

Profil 1a

Et lille fif til shopping i Hamburg hvis du også er et luksusdyr!!!
Hamburg er en af de største byer i Tyskland og her har du mulighed for at shoppe alle de store luksusmærker. Gaden hvor det sker hedder Neuer Wall og er en “boulevard” af luksusmærker. Har kan du shoppe mærker som Gucci, Louis Vuitton, Chanel, Prada Armani, Jil Sander, Bulgari, Cartier og Sönnichsen samt mange flere.
Neuer Wall blev fuldstændig renoveret i 2006 og man kan nå luksusbutikkerne over store og elegant brolagte fortove. Glæder mig rigtig meget til at se Neuer Wall og se om gaden lever op til mine forventninger. Skal nok give en anbefaling af Hamburg og shopping når jeg kommer hjem igen ;).

Rigtig god weekend til jer alle sammen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du også gerne spare op til 70 % på luksus hoteller???