Iphone 6 - My new phone :)

Lav dit eget Nano SIM-kort til din iPhone 6

Nano-Sim

Er du ligesom mig blevet den lykkelige ejer af en ny iPhone 6??? og skifter du fra iPhone 4/4S til iPhone 6????

Kan du svare ja til begge af ovenstående spørgsmål så har du sikkert som mig hurtigt opdaget at iPhone 6 benytter de nye mindre og tyndere Nano-SIM-kort i stedet for Micro-SIM-kortet som iPhone 4 og 4S benytter. Det er ikke muligt at få gang i min nye telefon før jeg får sådanne et nyt Nano-SIM-kort fra min teleudbyder Telmore. Dette kort vil jeg først modtage i starten af næste uge.

Hvad gør man så? – Løsningen er faktist lige til – En ven på FaceBook fortalte mig at jeg bare klipper mit normale SIM- eller Micro SIM kort fra din udbyder ned til Nano-Sim størrelse ved hjælp af instruktionen som kan findes på internettet. Se video her.

Jeg prøvede at følge instruktionen meget nøje i går og det virkede sku…… Så nu er min nye telefon oppe og køre. Når jeg så modtager mit nye SIM-kort fra Telmore vil jeg skifte det gamle ud med det nye.

Rigtig god fornøjelse til jer der skal eller vil gå i krig med at lave jeres SIM-kort om til et Nano-SIM-kort.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iphone 6 - My new phone :)