Low Carb Blomkålsris - en verden af anvendelses muligheder

Stof til eftertanke…

Processed with VSCOcam with t1 preset    Processed with VSCOcam with t1 preset

Hun udstråler sikkerhed og selvtillid, når hun aften efter aften fortæller danskerne om regn, blæst og solskin i DRs vejrudsigt. Men Anja Fonseca har i mange år båret på en dyster hemmelighed. Det afslører hun i en ny bog “I morgen stopper jeg”, der er udkommet i dag. Her kommer det frem, at Anja har lidt af bulimi.

I bogen fortæller Anja åbent om de mange episoder af overspisning og efterfølgende opkastninger, hun dagligt levede med under sin sygdom. Samt hendes vej ud af sygdommen.
I MORGEN STOPPER JEG er Anja Fonsecas ærlige beretning om sin besættelse, ensomhed og angst. Den fører læseren tilbage til barndomshjemmet, ungdommen, arbejdslivet i DR og frem til i dag hvor hun – forhåbentlig – endelig er kommet fi af sin spiseforstyrrelse.

Denne bog har jeg været så heldig, at få af min dejlige far og hans dejlige kone i dag. Det er forhåbentlig en bog der kan give mig noget kampgejst og nogle ideér til at komme ud af min spiseforstyrrelse. Glæder mig rigtig meget til at komme i gang med at læse den og se om den kan give mig noget. Godt nok er Bulimi og Anoreksi to forskellige spiseforstyrrelser men måden at tænke på og reagere på ligner hinanden meget. Derfor tænker og håber jeg at bogen kan hjælpe mig selvom det er Anoreksi jeg kæmper med.

Skulle ovenstående har gjort jer nysgerrige og har i fået lyst til at læse bogen, så kan den købes i alle landets boghandlere eller hjemmesider hvor man kan købe bøger.

En meget stor tak til min Far og Lone <3 – er rigtig glad for bogen.

God læselyst til jer der vil i gang med bogen 🙂 Life is what you choose….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Low Carb Blomkålsris - en verden af anvendelses muligheder