Weekend hygge, Panderkager og Kaj kage

My facecare – Neutral

Neutral
Hvis du har sensitiv ansigtshud, har du brug for produkter der er skånsomme, men effektive nok til at rense og pleje. Neutrals ansigtsplejeprodukter er fremstillet med sensitiv hud i tankerne, og udviklet til at beskytte og tilføre fugt.

Meget kan man sige om Neutral, og neutrale er produkterne helt bestemt. Her er ingen parfume, farvestoffer og så videre. For eksempel deres ansigtsrens eller ansigtsservietter synes jeg at det er rigtig dejligt at de ingen parfume har, for de skal ikke have anden funktion end at rense huden. Og det gør de helt bestemt og rigtig godt endda.
Nogle vil nok mene at et produkt som Neutral Face Cream bliver lige kedeligt nok da den heller ikke indenholder nogen form for duft. Men for mig fungere cream’en rigtig godt, og jeg synes det er super dejligt at den neutral og ingen duft har. Med Neutral Face Cream får du en fugtighedscreme og ikke mere. Så hvis din hud er sart og tør, er dette da afgjort efter min mening en meget harmløs løsning. Der findes mange andre uparfumerede produkter derude fra for eksempel Garnier, Decubal og Nilens Jord, der er noget mere parfumeret end denne. Men til prisen synes jeg at Neutral er godt produkt. Som regel kan Neutral Face Care produkter findes på tilbud hos Matas, Føtex, Kvickly eller Løvbjerg.

I Neutral Face Care serien findes der Facewash, Skintonic, Face Cream og Make Up Remover Wipes.

Vigtige fordele ved Neutral ansigtsprodukter:
Fremstillet med en særlig formel til sart hud
0 % parfume, 0 % farvestoffer
Dermatologisk testet og godkendt
Rig på fugtende ingredienser
Smidig hud, der ser sund ud
Absorberes let og blødgør huden
Indeholder glycerin og vitamin E

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend hygge, Panderkager og Kaj kage